top of page

Fest- og dinnermusik

Når man holder en fest, reception, eller andet arrangement, ønsker man selvfølgelig at alt skal være perfekt - derfor bør man heller ikke gå på kompromis, med den musik man ønsker under arrangementet.

Når man booker pianoconcert.dk til at spille ved et arrangement, får man meget mere end blot en musiker og en voksen-DJ, der kommer og lirer et repertoire af – man får et professionelt team, der lever af at levere musik i topklasse til arrangementer, hvor der ønskes mere end den

sædvanlige suppe-steg-is musik.

Desuden får man 2 personer, der ikke “bare” leverer musikken – men som bruger mange timer på forberedelserne til netop JERES arrangement.

Booker I Joanna som dinner-/hyggepianist, er I sikre på at få en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.

Repertoiret vil være tilpasset netop jeres arrangement (gerne i samarbejde med vært eller toastmaster) - og fremføres på det høje kunstneriske niveau, som kendetegner den professionelle og seriøse pianist.

Der spilles naturligvis til alle lejlighedssange - og skulle der blandt gæsterne være sangere eller musikere, der ønsker at give en sang eller et nummer på deres eget instrument, kommer Joanna’s brede repertoire og erfaring som akkompagnist til sin ret.

Der er ingen rytmeboks, ingen forud programmerede akkorder eller akkompagnement. Det er live-musik på højeste niveau – spillet af en topklasse musiker, med hjerte og sjæl.

En ægte dinnerpianist (modsat suppe/steg/is-musik) vil give jeres arrangement ekstra stil og glans - og vil sætte et ganske særligt og uforglemmeligt præg på dagen.

Ønsker I et indslag med en sanger eller en violinist arrangerer vi også gerne dette - vi samarbejder med dygtige og højt roste sangere og musikere, fra teater- og musicalverdenen.

Er der et velstemt klaver/flygel, spilles der gerne på dette - og ellers medbringer vi selv et ROLAND piano og lydanlæg af højeste kvalitet.

Musik til dansen klarer vi også - se siden "Dansemusik".

Skriv til os via kontaktsiden, og fortæl lidt om jeres arrangement (tid, sted, anledning, hvor længe I ønsker vi spiller) - så kontakter vi jer snarest med et tilbud.

Under "referencer" kan I dels se nogle af de steder Joanna har spillet - dels se hvad andre har sagt om Joanna og Pianoconcert.

pianoconcert,dk

Konservatorieuddannet pianist og musikpædagog

Joanna Kukuczka

Svendborgvej 15,

5260 Odense S.

Tlf. 28 777 048

manager@pianoconcert.dk

bottom of page